Jubileum / Selskap

Har du noe å feire? Spiskammerset kan hjelpe deg både med maten og gjennomføringen av alle former for markeringer og selskaper. Vi er også behjelpelige med kaker, utstyr, blomster, menytrykking og lokaler. Vil du også være gjest i ditt eget selskap så stiller vi gjerne med kokker og servitører som står for alt det praktiske, så du også kan ha det hyggelig med dine gjester.Våre tjenester

Alt innen catering

Event/ Kick off

Vi har mange års erfaring med gjennomføring av event, og samarbeider tett med mange store eventfirmaer. Vi kan hjelpe dere med alt fra kun catering av mat, til gjennomføring av hele arrangementet. Ta kontakt for tilbud på telt og lokaler, utstyr, bemanning, underholdning og annet, vi har kontakter i hele bransjen.

Firmalunsj

Ønsker din bedrift å gi de ansatte en variert, sunn og god lunsj? Spiskammerset kan tilby både varm og kald lunsj i alle prisklasser, levert daglig. Vi kan tilpasse meny etter behov til meget konkurransedyktige priser. All mat er dagsfersk og laget fra bunnen av våre kreative og kvalitetsorienterte kokker. Ta kontakt med oss for en gratis prøve.

Er du bedrift i Frogn, Ås, Vestby, Ski eller ellers i Follo, ta kontakt så setter vi opp et godt tilbud til dere. 

Jubileum / Selskap

Har du noe å feire? Spiskammerset kan hjelpe deg både med maten og gjennomføringen av alle former for markeringer og selskaper. Vi er også behjelpelige med kaker, utstyr, blomster, menytrykking og lokaler. Vil du også være gjest i ditt eget selskap så stiller vi gjerne med kokker og servitører som står for alt det praktiske, så du også kan ha det hyggelig med dine gjester.

Konfirmasjon / Barnedåp / Navnedag

Vi kan levere catering til deres konfirmasjon, barnedåp eller navnedag med egen konfirmasjons buffet, taps eller om man ønsker og komponere sin egen. Ingen anledning er for liten eller for stor. Om du ønsker tips til lokaler så kan vi gjerne hjelpe til med det også.

Sommerfest

Vi kan levere catering og alt av utstyr til din sommerfest! Alt fra servise til telt, bord, stoler og underholdning. Om dere ønsker å ha det i deres kantine, i telt eller i leid lokale hjelper vi til med forberedelser og gjenomføring.

Sandwich/Påsmurt Møtemat Konferansepakke


Lokale

Spiskammerset kan tilby en rekke selskapslokaler. Gjennom årene har vi vært mange steder og knyttet mange gode kontakter, hør med oss om et lokale som passer ditt arrangement.

På Kavringen, en solfylt og vestvendt øy rett på utsiden av Nesoddlandet disponerer vi tre hus som kan brukes som selskapslokaler eller til kurs og konferanse En bestyrerbolig med herskapelig stil der vi kan dekke til 50-60 personer, med flott uteplass med utsikt over det levende maritime miljøet på øya. I seilloftet kan vi dekke til 250 personer, med store solfylte terrasser i begge ender kan vi lage en flott sommerfest, bryllup eller bursdagsfeiring, alt etter kundens ønske. Vi kan også ha vielser på den store gressplenen vår.

Bryllup

Vi kan levere catering eller gjennomføre hele eller deler av bryllupet for dere. Sette opp menyer etter deres ønsker, kaker, finne lokaler, blomster, trykke menyer, personale, barpersonal og underholdning.

Det fins ingen kjærlighet mer oppriktig enn kjærligheten til mat.
George Bernard Shaw