Din handlekurv

Vare Antall Pris totalt  
kr. 0,00
Viltgryte med sopp, rotgrønnsaker og tyttebær, med ris, salat, steinovnsbakt brød og smør 10 kr. 1 850,00
TOTALPRIS kr. 1 850,00*
Kunderegistrering Spiskammerset Selskapsmat AS
REGISTRER DEG ELLER LOGG INN
For å fullføre bestillingen må du registrere deg eller logge inn.
Logg inn her
E-post adresse:
Passord:
Glemt Passord?
E-post adresse
Fyll inn skjemaet for å registrer deg som ny kunde
Felter merket med * er obligatoriske.
Ditt navn:*
Firmanavn:
Privat eller firma?*
E-post adresse:*
E-post for faktura:
Fyll inn en e-post adresse her dersom du ønsker og få tilsendt faktura på e-post.
Faktura adresse:*
Faktura post nr.:*
Faktura poststed:*
Mobiltelefon:
Telefon:
Faks:
 

 

Betingelser

Generelle betingelser

GENERELLE BETINGELSER

Endringer i antall eller menyvalg skal skje senest 3 virkedager før levering. For bestillinger med over 75 gjester skal slik endring skje senest 5 virkedager før levering. Virkedager defineres som mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag.

Avbestilling skal skje senest 4 virkedager før leveringsdato. Ved avbestilling senere enn dette vil bestillingen bli fakturert med 50% hvis avbestillingen er gjort mellom 2 og 4 virkedager før avtalt levering. Avbestilling senere enn 2 virkedager før levering vil bli fakturert 100%..

Retur av utstyr avtales med sjåfør ved levering. Dersom kunde returnerer utstyret selv må dette skje innen 3 virkedager etter arrangementet.

Skadet eller tapt utstyr faktureres

LEIE AV SELSKAPSLOKALE KAVRINGEN

Avbestilling skal skje senest 1 måned før leiedato. Ved avbestilling senere enn dette vil leien bli fakturert i sin helhet.


BESTILLING AV LUNSJ OG MØTEMAT

Lunsj kan bestilles 1-2 virkedager før leveringsdag.

Bestilling med levering samme dag kan kun gjøres via telefon.


FRAKT OG LEVERING

Frakt kommer i tillegg på alle leveringer som ikke er hentet selv. Takstene for frakt er: innen Follo kr. 150,- + mva

innen Oslo kr. 300,- + mva

kjøretillegg på søndager kr. 100,-

utenfor Follo og Oslo gjelder egne priser.


Kunden er ansvarlig for at privat vei og adkomst til leveringssted er brøytet slik at leveringen kan skje uten problemer.

Leveringstidspunkt skal avtales på forhånd. Leveringstidspunktet er +/- 20 minutter fra avtalt leveringstidspunkt hvis ikke annet er avtalt.

Kunden må være tilstede på leveringsstedet til avtalt tid.

Vi tar forbehold om kjøreforhold og andre uforutsette hendelser hva leveringstid anngår.


PERSONELL

Timer for servitør er minimum 4 timer

Timer for kokk er minimum 3 timer

Om selskapslokalet ikke er i nærheten av offentlig transport må det avtales alternativ transport for servitørene.

Etter kl. 24:00 tilkommer nattillegg på kr. 100,- per time


BETALINGSBETINGELSER

Alle leveringer faktureres etterskuddsvis med forfall 10 dager netto

Ved fakturering via vanlig post (papirfaktura) beregnes et faktureringsgebyr på kr. 40,-

Ved for sen betaling beregnes purregebyr og renter etter gjeldende satser.

Kontant betaling skal avtales på forhånd

MVA og Catering

Generelle regler om MVA på catering

Det er per i dag diffrensiert moms (MVA) i Norge. Dette betyr bl.a. at "Take Away" mat, herunder Catering belastes med i utgangspunktet 15% MVA.

Selv om Catering er og anse som "Take Away" har staten lagt til grunn noen regler som vil medføre at også Catering blir belastet med 25% MVA. Dette gjelder bl.a. når:

  • Du leier personale til selskapet som f.eks. kokk eller servitør. Hele bestillingen vil da bli belastet med 25% MVA
  • Du leier servise slik som tallerkener, bestikk, glass osv. Hele bestillingen vil da bli belastet med 25% MVA

Mineralvann blir alltid belastet med 25% MVA.

Transport av Catering er en tjeneste og ikke en transport tjeneste og belastes derfor med 25% MVA.

Du kan også finne mer informasjon om dette her>>